Accident provocat de un tânăr fără permis, cu o maşină furată. Două persoane au fost rănite

Un tânăr de 20 de ani este cercetat de poliţişti după ce a furat o maşină, s-a urcat la volan deşi nu are permis de conducere şi a provocat un accident rutier pe un bulevard din Constanţa, în urma căruia au fost rănite o femeie şi o fată de 12 ani.

194 afișări
Imaginea articolului Accident provocat de un tânăr fără permis, cu o maşină furată. Două persoane au fost rănite

Accident provocat de un tânăr fără permis, cu o maşină furată. Două persoane au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, sâmbătă, tânărul de 20 de ani, din localitatea Cobadin, a furat, împreună cu un amic, un autorism Dacia 1310 pe care l-a condus pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa, dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu.

Ajungând în sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Crişului, el nu a acordat prioritate de trecere, iar maşina a lovit un alt autoturism, care a fost apoi proiectat într-o a treia maşină, care era oprită pentru a acorda prioritate de trecere.

În urma accidentului au fost rănite uşor o fată în vârstă de 12 ani şi o femeie de 34 ani, ambele pasagere în al doilea autoturism.

După producerea accidentului şoferul vinovat a fugit de la locul faptei, poliţiştii reuşind însă să îl prindă pe complicele acestuia. Câteva ore mai târziu, tânărul care a provocat accidentul s-a prezentat singur la Postul de Poliţie din Cobadin. Tânărul este cercetat pentru furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici