Accident rutier în Constanţa. O tânără de 24 de ani a decedat, alţi doi tineri sunt răniţi

  • Un accident rutier grav a avut loc în Constanţa, luni dimineaţa.
  • Tânăra de la volanul unuia dintre autoturisme a decedat în urma impactului.
  • Mai multe echipaje SMURD au intervenit.
5052 afișări
Imaginea articolului Accident rutier în Constanţa. O tânără de 24 de ani a decedat, alţi doi tineri sunt răniţi
Accidentul a avut loc între Basarabi şi Ciocârlia, luni dimineaţa. Sunt trei victime, transmite ISU.
 
Echipaje SMURD de descarcerare şi prim-ajutor au ajuns la faţa locului şi au găsit două persoane inconştiente, oferindu-le primele îngrijiri medicale.
 
Două victime sunt conştiente la momentul transmiterii ştirii: o femeie în vârstă de 20 de ani, conducătoarea celui de-al doilea autoturism şi un pasager din acesta, un bărbat de 24 de ani.
 
Din păcate, victima decedată este o femeie de 24 de ani, conducătoarea primului autoturism.
 
„Astăzi, în jurul orei 06.00, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN3, dinspre localitatea Ciocârlia către Murfatlar, a avut loc un accident rutier.  Din primele cercetări, a rezultat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 24, respectiv 20 de ani. 
 
În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătoarei auto de 24 de ani şi vătămarea corporală gravă a celeilalte şoferiţe, precum şi a unui pasager, bărbat, de 23 de ani. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanţii poliţiei din Constanţa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici