Accident soldat cu victime între un microbuz şi o autoutilitară pe Valea Oltului

Un microbuz cu zece pasageri la bord a fost implicat, joi, într-un accident pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, la limita cu judeţul Sibiu, primele informaţii arătând că sunt patru persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

544 afișări
Imaginea articolului Accident soldat cu victime între un microbuz şi o autoutilitară pe Valea Oltului

Un microbuz a fost implicat într-un accident pe Valea Oltului. Primele informaţii arată că există patru victime

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul a avut loc la Râul Vadului, pe DN 7, între un microbuz cu zece persoane şi o autoutilitară.

„A avut loc un accident rutier pe DN 7, la Râul Vadului, la limita de judet cu Sibiul. Este o coliziune între o autoutilitară şi un microbuz cu 10 pasageri. Sunt anunţate patru victime. Nu sunt victime încarcerate”, a transmis ISU Vâlcea.

Poliţiştii verifică modul în care s-a produs accidentul.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, pe Valea Oltului, între judeţele Vâlcea şi Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici