FOTO | Accident teribil, cu cinci răniţi, în Hunedoara. Doi dintre pasageri erau minori

Cinci persoane, între care doi adolescenţi, au fost rănite, marţi, pe DN 74, în comuna Crişcior, judeţul Hunedoara, după impactul dintre două maşini.

6124 afișări
Imaginea articolului FOTO | Accident teribil, cu cinci răniţi, în Hunedoara. Doi dintre pasageri erau minori

Sursa FOTO: ISU Hunedoara

Potrivit ISU Hunedoara, două maşini au intrat în coliziune pe DN 74, în zona localităţii Crişcior.

În maşinile implicate în accident erau cinci persoane.

„Trei dintre acestea au suferit multiple traumatisme fiind asistate medical de pompieri specializaţi în prim ajutor şi de cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, spun reprezentanţii ISU Hunedoara.

Răniţii, o fată de 16 ani, un băiat de 17 ani şi o femeie de 35 de ani, au fost stabilizaţi şi duşi cu două ambulanţe la UPU Brad.

Drumul Naţional 74 a fost blocat pe timpul desfăşurării operaţiunilor de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici