Accident teribil: O femeie şi copilul de 11 luni, în stare gravă după ce au fost spulberaţi de o maşină. FOTO, VIDEO

O femeie de 41 de ani şi copilul ei de 11 luni au fost spulberaţi de o maşină, joi, în localitatea ieseană Ţibana, din judeţul Iaşi. Primele cercetări arată că femeia îşi ţinea copilul în braţe şi a vrut să traverseze strada prin loc nepermis.

1615 afișări
Imaginea articolului Accident teribil: O femeie şi copilul de 11 luni, în stare gravă după ce au fost spulberaţi de o maşină. FOTO, VIDEO

Iaşi: O femeie şi copilul de 11 luni, în stare gravă după ce au fost suplberaţi de maşină

Accidentul a avut loc joi, când femeia a vrut să traverseze strada, cu copilul în braţe. Un şofer care circula prin localitatea Ţibana nu a putut să o evite şi a lovit-o. Mai multe echipaje medicale au fost trimise în zonă pentru a le acorda îngrijiri medicale.

„Femeia de 42 de ani avea politraumatisme, traumatism cranio cerebral şi cranio-facial, contuzie toraco abdominală şi un traumatism la gambă, a fost preluată stabilă de către echipajul de pe elicopter şi transferată la Spitalul Sfântul Spiridon. Copilul de 11 luni a fost preluat de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi dus la la Spitalul Sfânta Maria", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ248 A, dinspre Ţibana către Iaşi, în localitatea Domniţa ar fi surprins şi accidentat o femeie de 41 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Şoferul a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici