Accident violent în Buzău. O maşină a fost proiectată în alta după ciocnire. Bilanţul victimelor

Patru persoane au fost rănite vineri, după ce două maşini s-au ciocnit pe un drum din judeţul Băzu, iar una din acestea a fost proiectată în cel de-al treilea autoturism. Accidentul s-a produs după ce un şofer a intrat pe contrasens.

1374 afișări
Imaginea articolului Accident violent în Buzău. O maşină a fost proiectată în alta după ciocnire. Bilanţul victimelor

Accident violent în Buzău. O maşină a fost proiectată în alta după ciocnire. Bilanţul victimelor

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-amprodus pe DN2 Buzău – Urziceni, în zona localităţii Spătaru din judeţul Buzău.

Poliţiştii spun că, în timp ce conducea pe DN2E85, un prahovean de 55 de ani a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism condus de un gălăţean de 45 ani.

În urma impactului, maşina prahoveanului a fost proiectată într-un alt autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din Vrancea.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 4 persoane, şoferii din Prahova şi Galaţi, respectiv doi pasageri.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
buzau,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici