Acţiunile poliţiştilor din Capitală, postate pe youtube - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al Poliţie Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că vor postate pe cunoscutul site de videoclipuri youtube înregistrările a diverse acţiuni ale poliţiştilor bucureşteni, care vor putea fi accesate de orice utilizator.

106 afișări
Imaginea articolului Acţiunile poliţiştilor din Capitală, postate pe youtube - VIDEO

Acţiunile poliţiştilor din Capitală, postate pe youtube (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit lui Christian Cioan, în principal, vor fi postate acţiuni de genul descinderilor, acţiunilor de intervenţie şi chiar acţiuni de flagrant delict.

Ciocan a arătat că Poliţia Capitalei are un cont de utilizator pe acest site "dgpmb01", iar în acest cont vor fi postate videoclipuri ale acţiunilor poliţiştilor.

Contul este unul de natură publică şi poate fi accesat de orice utilizator al site-ului youtube.

Până la acest moment pe contul Poliţiei Capitalei au fost postate trei videoclipuri "Promo emisiune Poliţia Capitalei", "Siguranţă şi încredere", precum şi un unul referitor la votul ilegal.

Promo emisiune Poliţia Capitalei

Siguranţă şi încredere

Votul ilegal

În urmă cu două săptămâni, oficialul Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a lansat un alt serviciu utilitar pe site-urile facebook şi twitter, iar în luna iunie şi serviciul messenger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici