Actriţa sărutată de Richard Gere a scăpat de acuzaţiile de obscenităţi

Gestul vedetei americane s-a petrecut în timpul unei strângeri de fonduri pentru SIDA.

6270 afișări
Imaginea articolului Actriţa sărutată de Richard Gere a scăpat de acuzaţiile de obscenităţi

Actriţa sărutată de Richard Gere a scăpat de acuzaţiile de obscenităţi

Coşmarul unei actriţe de la Bollywood, Shilpa Shetty, s-a încheiat după 15 ani, fiind iertată de acuzaţia de obscenitate şi indecenţă pentru că a fost sărutată de Richard Gere în public, în timpul unei strângeri de fonduri pentru SIDA.

Gestul dezlănţuise furia grupărilor radicale hinduse care dăduseră foc imaginilor celor doi actori în pieţe şi determinaseră un magistrat să-i pună sub acuzare pe amândoi.

Acuzaţia împotriva lui Gere a fost respinsă la scurt timp: vedeta, unul dintre cei mai cunoscuţi budişti din lume, obţinuse permisiunea guvernului din Delhi să se întoarcă în ţară, pentru a-l întâlni pe Dalai Lama. Sistemului judiciar indian a târât cazul împotriva lui Shetty până săptămâna trecută, când un judecător din Mumbai a numit acuzaţiile „nefondate”.

„Shetty a fost victima exuberanţei lui Gere, care a sărutat-o ​​în repetate rânduri în timp ce erau pe scenă”, scrie magistratul în sentinţa făcută publică ieri.

Actriţa, în vârstă de 47 de ani, a fost şi ea victimă a mesajelor rasiste, în timp ce lucra la reality show-ul britanic Celebrity Big Brother.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici