Acuze de rasism la Tesla: insulte, ameninţări şi umilinţe cu acoperirea şefilor

Kaylen Barker a declanşat un scandal internaţional privind comportamentul angajaţilor Tesla la locul de muncă.

353 afișări
Imaginea articolului Acuze de rasism la Tesla: insulte, ameninţări şi umilinţe cu acoperirea şefilor

Rasism la Tesla: insulte, ameninţări şi umilinţe cu acoperirea şefilor

Kaylen Barker are 25 de ani şi este o homosexuală afro-americană. A avut un contract cu Tesla până pe 29 octombrie şi a lucrat la uzina Fremont din California.

Dar, după ce a refuzat să semneze un document în care trebuia să recunoască că a comis un act de insubordonare, a fost concediată.

Actul de insubordonare a fost o sesizare făcută conducerii fabricii privind injuriile constante, violenţa, hărţuirea pentru orientarea sexuală şi culoarea pielii pe care le-a suferit din partea a doi muncitori albi.

Toate s-ar fi petrecut cu ştiinţa şefilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici