Adina Petrescu, procuror la DNA, a fost numită la conducerea DLAF

Adina Petrescu, procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie, a fost numită şef al Departamentului pentru Lupta Antifraudă (DLAF) din cadrul Guvernului.

279 afișări
Imaginea articolului Adina Petrescu, procuror la DNA, a fost numită la conducerea DLAF

Adina Petrescu, procuror la DNA, a fost numită la conducerea DLAF

Numirea în noua funcţie a fost reglementată prin decizie a premierului Emil Boc.

Şeful Guvernului a mai decis Lucian Şova să ocupe postul de secretar de stat la Ministerul Economiei şi ca Ingrid Mocanu şi Mihnea Iuoraş să fie înlocuiţi în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor de Andrei-Răzvan Micu şi Cristian Morărescu.

Şerban Ursu, expert al Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO pe probleme de ştiinţă şi programe de cercetare, a fost numit preşedinte al Comisiei.

Nicu Băjan a fost înlocuit în postul de vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului de Maria Elena Teodorescu.

Boc a semnat şi decizia de numire a Nataliei Elena Intotero în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici