Adolescent prins noaptea în Bucureşti cu peste 200 de plicuri cu droguri

Un tânăr de 16 ani din Bucureşti a fost prins în noaptea de joi spre vineri de jandarmi, în apropierea Bibliotecii Naţionale din Capitală, cu 200 de plicuri cu „substanţă albă”. L-a dat de gol comportamentul ciudat.

729 afișări
Imaginea articolului Adolescent prins noaptea în Bucureşti cu peste 200 de plicuri cu droguri

Adolescentul de 16 ani aflat lângă Biblioteca Naţională din Bucureşti a încercat să evite contactul cu jandarmii, motiv pentru care autorităţile l-au legitimat şi percheziţionat.

Jandarmeria informează că acesta avea un comportament tipic pentru consumatorii de droguri.

Ulterior, jandarmii au găsit asupra tânărului 205 plicuri cu o substanţă albă.

„În urma acţiunii desfăşurate şi a controlului corporal efectuat, asupra persoanei au fost găsite 205 pliculeţe transparente tip ziplock ce conţineau un praf alb”, a transmis Jandarmeria.

A fost sesizat Biroul pentru Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO), iar puştiul a fost predat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială, conform datelor oferite de Jandarmerie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici