Adomniţei s-ar lăsa "mituit" cu prăjituri

Ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei spune că s-ar lăsa "mituit" cu prăjituri, întrucât dulciurile reprezintă pentru el cea mai mare tentaţie, răspunzând astfel la o întrebare privind modul în care ar putea fi cumpărat adresată de preşedintele fundaţiei Politiek Cafe în deschiderea unei dezbateri.

8 afișări
Imaginea articolului Adomniţei s-ar lăsa "mituit" cu prăjituri

Adomniţei s-ar lăsa "mituit" cu prăjituri

"Cea mai mare tentaţie pe care o pot avea sunt prăjiturile. Dacă vrei să fiţi prieten cu mine, aduceţi-mi dulciuri", a răspuns, zâmbind, ministrul Educaţiei la întrebarea "Cum puteţi fi cumpărat? adresată glumeţ de către Pam Evenhuis, preşedintele fundaţiei Politiek Cafe, în deschiderea mesei rotunde pe tema schimbărilor aduse învăţământului românesc prin noul pachet de legi, ce a avut loc miercuri seară.

Pentru a marca faptul că o problemă serioasă cum este cea privind viitorul şcolii româneşti poate fi discutată la fel de bine şi într-un alt cadru, mai destins decât cel oferit de o instituţie publică, Evenhuis a ales o cafenea. Şi, înainte să îl roage pe ministru să explice ce şi-a propus prin noul pachet de legi, preşedintele fundaţiei Politiek Cafe i-a adresat acestuia mai multe întrebări, pornind de la deja celebri "caltaboşi".

"Am auzit că în România, zilele acestea sunt la modă cârnaţii. Aş vrea să ştiu când a fost ultima dată când aţi fost mituit? Ce aveţi în cont? Cât din mită este în contul bancar. Puteţi fi cumpărat? Răspundeţi cu da sau nu", i s-a adresat Evenhuis ministrului Educaţiei în deschiderea dezbaterii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici