Adrian Păunescu este în stare critică, medicii încearcă de mai multe ore resuscitarea lui

Adrian Păunescu este în stare critică, după ce starea lui s-a agravat, în noaptea de marţi spre miercuri, medicii încercând de mai multe ore resuscitarea pacientului, conform unor surse medicale.

63 afișări
Imaginea articolului Adrian Păunescu este în stare critică, medicii încearcă de mai multe ore resuscitarea lui

Adrian Păunescu este în stare critică, medicii încearcă de mai multe ore resuscitarea lui (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Medicii au intrat în alertă încă din noaptea de marţi spre miercuri, când au constatat oprirea bătăilor inimii. Ei fac, de mai multe ore, diverse manevre medicale specifice pentru repunerea în funcţiune a inimii, la parametri stabili.

La ora transmiterii acestei ştiri, pacientul a fost conectat la aparate, pentru susţinerea funcţiilor cardiace şi respiratorii, conform surselor citate.

Poetul este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având probleme cardiace, renale şi hepatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici