Adrian Thiess, al patrulea consilier personal care îl părăseşte pe Oprescu

Consilierul personal al lui Sorin Oprescu Adrian Thiess va demisiona, devenind al patrulea colaborator care îl părăseşte pe Primarul General, el urmând să facă publice motivele deciziei sale, marţi, într-o declaraţie de presă.

517 afișări
Imaginea articolului Adrian Thiess, al patrulea consilier personal care îl părăseşte pe Oprescu

Adrian Thiess, al patrulea consilier personal care îl părăseşte pe Oprescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu voi vorbi despre motivele demisiei mele, pe care le voi anunţa într-o declaraţie de presă, de marţi, ora 12.00", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Thiess.

Consilierul a refuzat însă să comenteze dacă va face sau nu declaraţii despre campania pentru alegerile administraţiei Capitalei din iunie 2008, iar întrebat dacă şi alţi consilieri personali al Primarului Capitalei ar putea demisiona, Thiess a răspuns că acest lucru este "posibil", fără a indica vreun nume.

Potrivit unor surse, Thiess va vorbi şi despre campania pentru alegerile administraţiei Capitalei din iunie 2008.

În campania lui Sorin Oprescu, Adrian Thiess s-a ocupat de "sistemul relaţional", precum şi de atragerea şi administrarea fondurilor de campanie.

Thiess este al patrulea consilier personal care îl părăseşte pe Oprescu, după Rose Marie Olănescu, Victor Dumitriu şi George Cornel Comşa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici