Afacerea „Semaforul“ de 5 milioane de euro

Poliţia Rutieră a constatat, în anul 2008, la nivelul Capitalei, lipsa a 10.500 de indicatoare precum şi 2000 de defecţiuni la semafoare şi au fost trimise nu mai puţin de 249 de informări la Administraţia Străzilor şi la reţelele edilitare, informează cotidianul Gândul.

25 afișări
Imaginea articolului Afacerea „Semaforul“ de 5 milioane de euro

Afacerea „Semaforul“ de 5 milioane de euro (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Tot anul trecut, la nivelul Capitalei, Brigada de Poliţie Rutieră a făcut 116 informări către Primăria Bucureşti, Prefectură şi primăriile de sector în legătură cu lipsuri sau propuneri de îmbunătăţire a condiţiilor materiale de circulaţie, amenajări de intersecţii, reglementare de circulaţie prin indicatoare şi marcaje.

Explicaţia acestei stări de fapt constă şi în contractele încheiate de Adminis­traţia Străzilor Bucureşti pentru gestio­na­rea şi întreţinerea semnalizării orizon­tale. Aceste contracte - împărţite în şapte pachete - au fost atribuite prin licitaţie deschisă. Valoarea cumulată a acestora depăşeşte suma de 5 milioane de euro, potrivit motivării unei decizii irevocabile a Curţii de Apel Bucureşti.

Citeşte mai multe despre această afacere pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici