Află aici cum să-ţi faci testul de gripă nouă, fără a te duce la spital!

În ultima săptămână, românii au dat iama la farmacii pentru a se interesa de testul pentru depistarea virusului gripal A/H1N1. "De când au auzit de la televizor că se găseşte în farmacii un astfel de test, foarte mulţi clienţi au venit să se intereseze de el. Nu prea au cumpărat, deoarece preţul produsului este de 49 de lei", a declarat pentru "Gândul" Denisa Bardaş, asistent farmacist medical.

103 afișări
Imaginea articolului Află aici cum să-ţi faci testul de gripă nouă, fără a te duce la spital!

Află aici cum să-ţi faci testul de gripă nouă, fără a te duce la spital! (Imagine: Gândul)

Specialistul explică şi modul în care se face testul: "Există un tampon care se menţine într-o nară timp de un minut, după care se introduce într-un tub cu o soluţie specială. Mai mult, tamponul se freacă de pereţii tubului pentru a amesteca secreţia nazală cu substanţa respectivă".

Citeşte mai multe despre testul pentru depistarea gripei porcine pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici