Află unde mai sunt locuri libere pentru Revelionul 2010!

În această săptămână se vând ultimele locuri ieftine pentru des­tinaţiile externe, dar şi pentru cele din ţară. La pensiunile de pe Valea Prahovei, Mărginimea Si­biului, Maramureş sau din Bucovina deja este foarte greu să mai găseşti un loc liber, informează Gândul.

157 afișări
Imaginea articolului Află unde mai sunt locuri libere pentru Revelionul 2010!

Află unde mai sunt locuri libere pentru Revelionul 2010! (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Se mai găsesc locuri aproape, dar foarte greu la pensiuni şi vile mai mici. Nici la hoteluri nu se mai găsesc locuri, iar ofertele bune, cu preţuri de până în 350 de euro de persoană pentru Austria şi Bulgaria, nu sunt multe şi se vor vinde toate în această săptămână", a declarat pentru Gândul Traian Bădulescu, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor deTurism (ANAT).

Citeşte mai multe despre locurile libere rămase pentru petrecerea Revelionului 2010 pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici