AGLOMERAŢIE pe DN1: Traficul dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti

Traficul de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, este deviat duminică, de la ora 12.00, pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

361 afișări
Imaginea articolului AGLOMERAŢIE pe DN1: Traficul dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti

AGLOMERAŢIE pe DN1: Traficul dinspre Braşov către Valea Prahovei, deviat pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, începând cu aceeaşi oră, nu mai este permis accesul către DN1 dinspre Râşnov, pe DN73A Râşnov - Predeal, potrivit sursei citate.

Şoferii care vor să ajungă în Bucureşti au la dispoziţie următoarele rute: DN73 Râşnov - Braşov, DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti; DN73 Râşnov - Piteşti, A1 Piteşti - Bucureşti; DN73 Râşnov - Valea Mare-Pravăţ, DN72A Stoeneşti - Târgovişte, DN71 Târgovişte - Bâldana, DN7 Bâldana - Bucureşti, a mai precizat Infotrafic.

Traficul rutier în toată ţara, în special cel dinspre litoral şi staţiunile montane, este supravegheat duminică, în ultima zi a mini-vacanţei de Sf. Maria, de 2.200 de poliţişti de la Rutieră, două elicoptere şi 450 de radare, potrivit Poliţiei Române.

Astfel, sunt monitorizate în special traseele dinspre staţiunile turistice către Capitală şi celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 şi A3 (tronsonul Bucureşti - Ploieşti) şi sectoarele de drum spre punctele de trecere a frontierei", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Poliţiştii vor monitoriza traficul rutier pentru a preveni accidentele grave şi a combate excesele de viteză ale şoferilor.

Începând cu ora 16.00, când se anticipează intensificarea traficului dinspre Litoral şi staţiunile montane, două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie vor survola autostrada Bucureşti-Constanţa şi DN1, în vederea transmiterii de informaţii utile echipajelor de Poliţie Rutieră aflate la sol. În fiecare dintre elicoptere se va afla şi câte un poliţist de la Rutieră, precizează sursa citată.

În acţiunea desfăşurată la nivel naţional duminică sunt angrenaţi şi poliţişti de la ordine publică, pentru a acorda sprijin celor de la rutieră, în special în mediul rural.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici