Agresorul de la Timişoara a fost prins. De ce le-a înjunghiat pe cele trei femei

Bărbatul suspectat că a înjunghiat o femeie pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara a declarat că tot el a înjunghiat, marţi, alte două femei, în alte două zone din municipiu, el comiţând aceste fapte după ce s-a certat cu prietena lui, susţine unul dintre poliţiştii locali care l-au prins pe acesta.

3689 afișări
Imaginea articolului Agresorul de la Timişoara a fost prins. De ce le-a înjunghiat pe cele trei femei

Agresorul de la Timişoara a fost prins (Imagine: Viorel Dudau/Mediafax Foto)

Potrivit unuia dintre poliţiştii locali care l-au prins pe bărbat, acesta le-a declarat că tot el a înjunghiat în cursul zilei de marţi alte două femei, în zonele UMT şi Circumvalaţiunii din Timişoara.

Conform sursei citate, Aurel M. a spus că a comis aceste fapte după ce s-a certat cu prietena lui.

Trei femei au fost înjunghiate, marţi, la Timişoara. Prima, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată, marţi la prânz, cu un cuţit în abdomen în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT din Timişoara, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Marţi după-amiază, o altă femeie, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

O a treia femeie a fost înjunghiată, marţi după-amiază, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată la Spitalul Municipal din Timişoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, la scurt timp după agresiune poliţiştii au prins un bărbat, pe acelaşi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni.

Celălalt purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, declara că suspectul, Aurel M., are 32 de ani şi este din judeţul Mehedinţi.

Poliţiştii susţineau că cea de-a treia femeie a fost înjunghiată în spate cu un cuţit de către agresor, ţipetele acesteia fiind auzite de un echipaj al Poliţiei Locale care l-a prins pe bărbat, acesta fiind condamnat, în 2001, la 10 ani şi şase luni de închisoare după ce a omorât o persoană cu un topor.

Poliţiştii locali au găsit asupra suspectului o pereche de mănuşi de cauciuc şi un cuţit şi le-au predat poliţiştilor Secţiei 4 pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, în 2001, suspectul, Aurel M., a fost condamnat la 10 ani şi şase luni de închisoare după ce a omorât cu un topor un bărbat în Suceava.

El a fost eliberat din Penitenciarul Botoşani în 28 decembrie 2010.

Poliţiştii au presupus iniţial că există agresori diferiţi în primul şi în cel de-al doilea caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici