S-a dat alarma de incendiu la o şcoală din Vrancea. Zeci de elevi au fost evacuaţi

  • Un incendiu a izbucnit luni dimineaţa la şcoala din satul Roşioara, comuna Mera, judeţul Vrancea.
  • A fost afectată anexa în care funcţiona centrala termică a unităţii de învăţământ.
  • 30 de elevi şi alte 16 persoane, profesori şi personal auxiliar, au fost evacuaţi.
103 afișări
Imaginea articolului S-a dat alarma de incendiu la o şcoală din Vrancea. Zeci de elevi au fost evacuaţi

Potrivit ISU Vrancea, incendiul la o anexă a Şcolii Gimnaziale din satul Roşioara, comuna Mera, a fost anunţat prin 112 la ora 8.45.

La faţa locului s-au deplasat patru 4 echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD. Pentru stingerea incendiului a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Odobeşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în jurul coşului de evacuare a fumului.

Echipajele au lichidat incendiului. În urma acestuia, au ars circa 3 metri pătraţi din izolaţia exterioară a anexei unde funcţiona centrala termică, alimentată cu lemne. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum neizolat termic faţă de materialele combustibile, susţin pompierii.

Au fost evacuaţi 30 de elevi, iar alte 16 persoane, reprezentând cadre didactice şi personal auxiliar s-au autoevacuat.

Nu au fost înregistrate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici