Alarmă falsă la o benzinărie din zona Bulevardului Aerogării

Traficul pe Bulevardul pe Aerogării din Bucureşti a fost întrerupt parţial, miercuri, din cauza unor pungi cu gunoi aruncate de o persoană dintr-o maşină, ceea ce a determionat alertarea autorităţilor având în vedere că în apropiere este un hotel în care sunt cazaţi demnitari veniţi la summit.

15 afișări
Imaginea articolului Alarmă falsă la o benzinărie din zona Bulevardului Aerogării

Alarmă falsă la o benzinărie din zona Bulevardului Aerogării

Pirotehniştii Poliţiei române au fost chemaţi pentru a verifica pungile considerate suspecte, jandarmii izolând zona.

În pungi s-a dovedit a fi resturi alimentare şi sticle goale, potrivit autorităţilor.

Timp de 30 de minute circulaţia a fost deviadă pe un singur sens, din cauza pungilor aruncate pe carosabil, în zona Bulevardului Aerogării, în apropierea căruia se află Phoenicia Grand Hotel (cel mai mare hotel construit după 1990, care are patru stele) şi o benzinărie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici