ALERTĂ: 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea din judeţul Neamţ

Salvamontiştii din Neamţ intervin, duminică, pentru salvarea unui număr de 24 de copii care au rămas blocaţi în zona cascadei Duruitoarea, din judeţul Neamţ, din cauza ploielor din ultima vreme.

1544 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ: 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea din judeţul Neamţ

24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea din judeţul Neamţ

Reprezentanţii Salvamont România au transmis că salvamontiştii din Neamţ intervin pentru sprijinirea unui grup de 24 de copii blocaţi în zona cascadei Duruitoarea.

Salvamontiştii spun că traseul pe care au mers copiii este afectat şi blocat de torentele de apă formate după ploile puternice din timpul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici