Alertă falsă cu bombă în centrul Ploieştiului. Un mall a fost evacuat. Apelantul a fost identificat

  • Mall-ul din centrul oraşului Ploieşti a fost evacuat, duminică seara, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a amplasat o bombă în local.
  • Alerta s-a dovedit a fi una falsă.
2758 afișări
Imaginea articolului Alertă falsă cu bombă în centrul Ploieştiului. Un mall a fost evacuat. Apelantul a fost identificat

Sursa foto: Facebook

Un bărbat a sunat la 112 în jurul orei 20:15 şi a spus că urmează să explodeze o bombă la mall-ul din centrul Ploieştiului.

„În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta localului şi asigurând zona. Conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, au fost efectuate verificări, fără ca aspectele sesizate să se confirme”, spun reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Apelantul a fost identificat şi se fac verificări pentru depistarea lui, apoi urmează să fie luate măsurilor legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici