Alertă la Clinceni: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat

Avionul ultrauşor particular care şi-a rupt o roată, joi după-amiază, a aterizat în siguranţă pe Aerodromul Clinceni după ce, aproximativ o oră şi jumătate a zburat pentru a-şi consuma benzina din rezervor, în scopul evitării unui accident la impactul cu solul.

93 afișări

Avionul a survolat timp de aproximativ o oră şi jumătate Aerodromul Clinceni pentru a consuma benzina din rezervor şi de a evita pericolul de a lua foc.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov s-a aflat pe aerodrom pentru a interveni şi a acorda asistenţă pasagerilor.

Potrivit comandantului Aerodromului Clinceni, Ionuţ Andrei, avionul particular este tip Zefir şi nu aparţine Aeroclubului Român, având doar un contract de parcare.

La bord erau două persoane, a mai spus Ionuţ Andrei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici