Alexandru Mazăre: Discuţia cu Cătălin Voicu a fost una "politică", faţă în faţă, nu la telefon

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că discuţia dintre el şi senatorul PSD Cătălin Voicu, din stenogramele din dosarul DNA, a fost una "politică", el precizând că aceasta a avut loc "faţă în faţă", şi nu la telefon.

83 afișări
Imaginea articolului Alexandru Mazăre: Discuţia cu Cătălin Voicu a fost una "politică", faţă în faţă, nu la telefon

Alexandru Mazăre: Discuţia cu Cătălin Voicu a fost una "politică", faţă în faţă, nu la telefon (Imagine: Ionel Iancu/Mediafax Foto)

"A fost o discuţie politică pe care am avut-o, ca multe alte discuţii pe care le am şi cu alţi colegi", a precizat Alexandru Mazăre, comentând astfel discuţia dintre el şi Cătălin Voicu apărută în stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea lui Voicu.

Întrebat dacă dialogul relatat în stenogramele apărute în presă este real, Alexandru Mazăre a arătat că există pasaje în care nu-şi recunoaşte limbajul, existând şi posibilitatea ca unele lucruri spuse să fi fost omise.

"Trebuie să vedem, pentru că unele lucuri mi se par că sunt... nu-mi recunosc limbajul, alte lucruri poate pe care le-am spus sunt omise de acolo. Nu ştiu, trebuie văzut în întregime", a spus Mazăre.

El a arătat că discuţia pe care a avut-o cu senatorul Voicu a fost "faţă în faţă", şi nu la telefon.

"Asta este ţara şi ăsta este regimul în care trăim: unul poliţienesc, al lui Traian Băsescu. Se cheltuiesc zeci de milioane de Euro pe ascultări, interceptări şi un aparat represiv care nu face decât să urmărească adversarii politici ai actualului regim. Eu, unul, mă simt ca pe vremea lui Ceauşescu", a arătat Mazăre, comentând faptul că a fost monitorizat.

Nume de politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, de magistraţi - Florin Costiniu, şi de oameni de afaceri - Costel Căşuneanu şi Marius Locic, apar în stenogramele din dosarul DNA prin care se cere arestarea senatorului PSD Cătălin Voicu, relatează Hotnews.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici