Alimentarea cu apă caldă şi căldura, oprită miercuri la 32 de blocuri din zona Baicului

Alimentarea cu apă caldă şi căldura va fi oprită, începând de miercuri dimineaţă, la 32 de blocuri din zona Baicului - Doamna Ghica, pentru remedierea unei avarii la reţeaua primară de distribuţie din Sectorul 2 al Capitalei, au anunţat, marţi, reprezentanţii RADET.

139 afișări
Imaginea articolului Alimentarea cu apă caldă şi căldura, oprită miercuri la 32 de blocuri din zona Baicului

Alimentarea cu apă caldă şi căldura, oprită miercuri la 32 de blocuri din zona Baicului (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

În comandamentul de iarnă, reprezentanţii RADET au spus că pentru remedierea avariei care afectează zona Baicului - Doamna Ghica trebuie întreruptă, miercuri, alimentarea cu apă caldă şi căldură.

Astfel, miercuri vor rămâne fără apă caldă şi căldură blocurile din perimetrul străzilor Doamna Ghica, Azuga, Constanţa, Pâncota, Şoseaua Gherase. Reprezentanţii RADET au estimat că reparaţiile vor fi finalizate în jurul orei 21.00.

Iniţial au fost afectate de avaria la reţeaua principală de distribuţie a energiei termice un număr de 70 de blocuri, 40 dintre acestea fiind transferate la alte puncte de furnizare a căldurii, au precizat reprezentanţii RADET.

Primarul general Sorin Oprescu a cerut, luni, reprezentanţilor RADET să intervină cu toate echipajele pentru remedierea unei avarii produse la conducta de termoficare din zona Baicului - Doamna Ghica, în Sectorul 2 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici