Alocaţiile de stat pentru şcolari, plătite până la jumătatea acestei săptămâni

Poşta va plăti alocaţiile de stat pentru şcolari, aferente anului 2006-2007, până miercuri, pentru mediul rural şi până joi, inclusiv, pentru mediul urban, a informat Compania Naţională Poşta Română.

4 afișări
Imaginea articolului Alocaţiile de stat pentru şcolari, plătite până la jumătatea acestei săptămâni

Alocaţiile de stat pentru şcolari, plătite până la jumătatea acestei săptămâni

Alocaţiile vor fi plătite beneficiarilor sau reprezentanţilor legali ai copiilor.

După data de 3 ianurarie 2008, alocaţiile de stat aferente perioadei 2006-2007, şi care nu au fost ridicate de la Bancpost sau de la subunităţile poştale, vor putea fi platite numai de catre Poşta Română.

Sursa citată reaminteşte că alocaţiile de stat pentru copii aferente anului 2008 vor fi distribuite de Poşta Română la domiciliul beneficiarilor sau reprezentanţilor legali ai acestora care au optat pentru distribuirea acestor drepturi prin mandat poştal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici