Altă cerere de eliberarea a lui Becali, judecată în 21 aprilie

Judecătoria sectorului 1 va lua în discuţie în 21 aprilie cererea de eliberare provizorie sub control judiciar, solicitare care a fost înaintată miercuri, instanţei, de către avocaţii patronului clubului Steaua, Gigi Becali.

22 afișări
Imaginea articolului Altă cerere de eliberarea a lui Becali, judecată în 21 aprilie

Altă cerere de eliberarea a lui Becali, judecată în 21 aprilie (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Avocaţii lui Gigi Becali au depus miercuri la registratura instanţei o nouă cerere de eliberare provizorie sub control judiciar. Instanţa a înregistrat cererea şi a stabilit ca ea să fie dezbătută în 21 aprilie.

În scopul eliberării finanţatorului Stelei un alt avocat depusese cu o zi înainte, marţi, o cerere de eliberare pe motiv că este necesar ca Becali să fie în libertate pentru a-şi putea conduce campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici