Alte 500 kilograme de carne de porc, retrase de la vânzare

Alte circa 500 de kilograme de preparate din carne de porc provenită din Irlanda au fost retrase de la vânzare, acestea fiind identificate, vineri, în urma controalelor inspectorilor sanitar-veterinari.

22 afișări
Imaginea articolului Alte 500 kilograme de carne de porc, retrase de la vânzare

Alte 500 kilograme de carne de porc, retrase de la vânzare (Imagine: Mediafax Foto)

Inspectorii sanitar-veterinari au făcut, vineri după-amiază, alte 422 de controale în unităţi de procesare, de vânzare cu amănuntul şi în depozite frigorifice. În urma acestor controale, inspectorii sanitar-veterinari au identificat şi sechestrat 484 de kilograme de preparate din carne.

Tot vineri, inspectorii ANSVSA au identificat şi sechestrat alte 8,2 tone de produse provenite din lotul de carne de porc din Irlanda.

Astfel, până în prezent au fost retrase de la vânzare aproape 43 de tone de produse din carne de porc provenită din Irlanda.

Citeşte şi:

Carne de porc din Irlanda a ajuns în depozitele unei firme din Bucureşti

Carnea de porc din Irlanda, livrată la cinci firme din Ilfov, Buzău şi Olt

Carnea de porc cu dioxină afectează sănătatea doar dacă este consumată continuu

Tăriceanu cere date privind carnea de porc din Irlanda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici