Alte două alerte cu bombă în Bucureşti: în Mega Mall şi Piaţa Romană

Sunt alte două alerte cu bomba în Capitală, duminică seara, la Mega Mall şi în Piaţa Romană, după ce un bărbat a sunat la Poliţia Locală şi a spus că a amplasat mai multe dispozitive explozive.

3569 afișări
Imaginea articolului Alte două alerte cu bombă în Bucureşti: în Mega Mall şi Piaţa Romană

Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti a fost sesizată de către Poliţia Locală, cu privire la faptul că, un bărbat i-a apelat telefonic, invocând faptul că a amplasat mai multe dispozitive explozive, atât în incinta unui centru comercial, din Sectorul 2, cât şi într-o zonă publică din Sectorul 1 din municipiului Bucureşti.

Surse din anchetă spun că este vorba de Mega Mall şi Piaţa Romană.

La faţa locului, se află poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, s-au deplasat grupa pirotehnică din cadrul SIAS şi specialişti din cadrul SRI, pentru verificări.

În urma controlului pirotehnic, în Piaţa Romană s-a constatat faptul că alarma a fost falsă.

Cu privire la centrul comercial din Sectorul 2, încă se fac verificări.

Cele două alerter vin după cea de duminică după-amiaza, prin care se semnala o altă alarmă în Mall Băneasa, care a fost, de asemenea, falsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici