Alte incidente violente în Târgovişte: Un adolescent a fost ameninţat cu un cuţit şi tâlhărit

Un bărbat condamnat pentru tâlhărie şi eliberat condiţionat din închisoare în luna ianuarie a fost reţinut, miercuri, după ce a tâlhărit un adolescent de 15 ani, pe care l-a ameninţat cu un cuţit, pe bulevardul Unirii din Târgovişte.

226 afișări
Imaginea articolului Alte incidente violente în Târgovişte: Un adolescent a fost ameninţat cu un cuţit şi tâlhărit

Alte incidente violente în Târgovişte: Un adolescent a fost ameninţat cu un cuţit şi tâlhărit (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din oraşul Pucioasa, a acostat pe stradă un elev de 15 ani, pe care l-a ameninţat cu un cuţit, furându-i 10 lei.

Copilul şi-a anunţat imediat tatăl, iar o echipă de poliţişti a mers la faţa locului, unde bărbatul a fost prins în timp ce încerca să-i fure telefonul mobil unui alt copil, ameninţându-l şi pe acesta cu un cuţit.

Tâlhăriile au avut loc marţi, pe bulevardul Unirii din Târgovişte, unde se află colegiile "Ion Heliade Rădulescu" şi "Constantin Brâncoveanu".

Conform surselor citate, bărbatul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Târgovişte, fiind reţinut apoi pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tâlhărie şi tentativă de tâlhărie.

Poliţiştii spun că bărbatul este recidivist, având o condamnare tot pentru tâlhărie şi fiind eliberat condiţionat din închisoare în luna ianuarie.

Tot la Târgovişte, un elev în vârstă de 15 ani, Alexandru Andrei Ştefan, a fost înjunghiat la gât, luni, în apropierea Colegiului Economic "Ion Ghica". El a fost dus în stare gravă la spital, unde a murit la scurt timp.

Un tânăr de 18 ani din Târgovişte acuzat că l-a înjunghiat pe elev a fost arestat preventiv, marţi, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de omor calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici