Ambasadorul Iranului, convocat la sediul MAE, în cazul decesului lui Gholem Reza Mansouri, iranianul care a căzut de la etajul unui hotel

Ambasadorul Republicii Islamice Iran la Bucureşti, Morteza Aboutalebi, a fost convocat la sediul MAE pentru a discuta despre cazul cetăţeanului iranian Gholam Reza Mansouri, decedat în Bucureşti, la 19 iunie 2020, informează MAE.

1324 afișări
Imaginea articolului Ambasadorul Iranului, convocat la sediul MAE, în cazul decesului lui Gholem Reza Mansouri, iranianul care a căzut de la etajul unui hotel

Ambasadorul Republicii Islamice Iran la Bucureşti, convocat la sediul MAE, în cazul decesului fostului magistrat Gholem Reza Mansouri

Cu acest prilej, MAE a transmis şefului misiunii diplomatice iraniene la Bucureşti că speţa cetăţeanului iranian face obiectul unei anchete în desfăşurare, urmând ca rezultatul acesteia să fie comunicat părţii iraniene pe canale oficiale, imediat după finalizare.

În acest context, MAE român a exprimat surprinderea faţă de comunicatul de presă emis de MAE iranian la 21 iunie a.c., precum şi faţă de declaraţiile unor oficiali de la Teheran cu privire la elemente care fac obiectul anchetei în curs menţionate.

Totodată, MAE a evidenţiat deschiderea constantă a autorităţilor române de a răspunde solicitărilor autorităţilor iraniene cu privire la cazul cetăţeanului iranian amintit anterior.

Un fost magistrat din Iran a murit vineri după ce a căzut de la etajul unui hotel din Bucureşti. Gholem Reza Mansouri era sub control judiciar şi aştepta o decizie de extrădare.
Bărbatul era acuzat de corupţie în Teheran.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici