Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie pe DN 10 Buzău - Braşov

O salvare aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, care transporta un pacient, a fost implicată, vineri seară, într-un accident de circulaţie pe DN 10 Buzău - Braşov, în localitatea buzoiană Păltineni, în urma incidentului pacientul nefiind rănit, ci doar intrând în stare de şoc.

38 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie pe DN 10 Buzău - Braşov

Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie pe DN 10 Buzău - Braşov (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit agentului Amalia Vlădescu, de la IPJ Buzău, accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, pe DN 10 Buzău - Braşov. Din primele informaţii, salvarea transporta un pacient care suferise o fractură de col femural şi care trebuia transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Buzău.

Conform sursei citate, ambulanţa a intrat în depăşirea unui autotren, iar după depăşirea acestuia un autoturism aflat in faţa TIR-ului a virat stânga, moment în care autosanitara a lovit maşina Dacia.

Martorii de la faţa locului susţin că salvarea a lovit şi un stâlp.

În momentul impactului, asistentul care se afla în salvare a suferit leziuni minore, în timp ce pacientul a intrat în stare de şoc.

Pentru că salvarea nu îşi mai putea continua drumul, pacientul a fost preluat de o altă ambulanţă de la Pătârlagele, care l-a dus pe bolnav la Spitalul Judeţean Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici