Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident rutier în Constanţa

O ambulanţă în misiune a fost implicată, luni după-amiază, într-un accident rutier în Constanţa. O maşină a lovit un taximetru, iar taxi-ul a intrat în Ambulanţa în care erau doi pacienţi.

174 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident rutier în Constanţa

Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident rutier în Constanţa

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un bărbat de 32 de ani a condus, luni după-amiază, un autoturism pe strada Griviţei din Constanţa, iar la o intersecţie nu a respectat indicatorul oprire şi a intrat în coliziune cu un taximetru condus de un bărbat de 50 de ani.

„În urma coliziunii, autoturismul tip taxi a intrat într-o ambulanţă condusă de un bărbat de 64 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferului de pe taximetru şi a unei pasagere din taxi, în vârstă de 28 de ani”, au transmis poliţiştii constănţeni.

Ambulanţa se afla în misiune şi transporta doi pacienţi, dar aceştia nu au suferit vătămări corporale în urma accidentului.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Taguri:
ambulanţă,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici