Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident grav în Capitală: Membrii echipajului, transportaţi la spital

O ambulanţă SMURD aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier, marţi, pe Calea Vitan, din Capitală, membrii echipajului acuzând dureri la mâini şi la picioare, potrivit ISU Bucureşti – Ilfov.

6072 afișări
Imaginea articolului Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident grav în Capitală: Membrii echipajului, transportaţi la spital

O ambulanţă SMURD, implicată în accident rutier în Capitală

Potrivit ISU Bucureşti – Ilfov, în urma accidentului de pe Calea Vitan, autospeciala SMURD s-a răsturnat.

„O ambulanţă SMURD a fost implicată într-un accident de circulaţie, este răsturnată pe o parte. Cei doi membrii ai echipajului au acuzat dureri la nivelul mâinilor şi picioarelor”, au transmis reprezentanţii salvatorilor.

Cei doi membri ai echipajului au fost preluaţi conştienţi şi transportaţi la spital.

Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul autospecialei SMURD avea semnalele optice şi acustice în funcţiune, circulând în regim de prioritate pe Calea Dudeşti, sensul de mers către Calea Vitan.

Autospeciala a lovit un alt autovehicul care circula pe strada Brailiţa, iar din impact ambulanţa a ricoşat în alt autovehicul oprit la semafor.

Cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici