Amenzi de 170.000 de lei pentru comerţ ambulant pe străzile şi plajele din Constanţa şi Mamaia

Sancţiunile vin din partea poliţiştilor locali din Constanţa.

107 afișări
Imaginea articolului Amenzi de 170.000 de lei pentru comerţ ambulant pe străzile şi plajele din Constanţa şi Mamaia

Amenzi de 170.000 de lei pentru comerţ ambulant pe străzile şi plajele din Constanţa şi Mamaia

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanţa, în perioada 1 iunie - 31 iulie, politiştii locali au intensificat acţiunile în vederea asigurării unui comerţ civilizat. Au fost vizate persoanele care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant pe străzi, faleze, promenade, cât şi pe sectoarele de plaje din municipiul Constanţa şi Staţiunea Mamaia.

„Fenomenul este agasant şi deranjează atât turiştii veniţi la malul mării în sezonul estival, cât şi cetăţenii municipiului Constanţa”, susţin reprezentanţii primăriei.

Au fost aplicate 1.315 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 169.850 lei, fiind dispuse şi măsuri complementare de confiscare a mărfurilor şi a bunurilor.

Primăria precizează că este şi responsabilitatea operatorilor de plajă să împiedice accesul comercianţilor ambulanţi şi desfăşurarea acestor activităţi ilegale pe sectoarele de plajă.

„Facem apel atât la turişti cât şi la constanţeni să acorde o atenţie sporită în privinţa persoanelor neautorizate care comercializează în condiţii improprii diverse alimente ori bunuri, astfel încât să nu-şi pună în pericol sănătatea. Vă rugăm să ne semnalaţi orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 şi 0341.922 - Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, transmit autorităţile locale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amenzi,
comerţ,
ambulant

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici