Amenzi de până la 1500 lei pentru petreceri în corturi şi tulburarea liniştii publice

Deputaţii au adoptat, miercuri, propunerea legislativă care prevede sancţionarea actelor de huliganism, stabilind amenzi de la 500 la 1500 de lei pentru cei care tulbură liniştea publică prin astfel de manifestări.

169 afișări
Imaginea articolului Amenzi de până la 1500 lei pentru petreceri în corturi şi tulburarea liniştii publice

Amenzi de până la 1500 lei pentru petreceri în corturi şi tulburarea liniştii publice

Camera Deputaţilor a decis, astfel, că organizarea de petreceri şi utilizarea de aparatură muzicală de intensitate, de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situat în perimetrul apropiat locuinţelor, în mediul urban, va fi sancţionată cu amendă de la 500 la 1.500 de lei.

Proiectul de lege a fost iniţiat de Marius Marinescu, senator PC şi se referă la mofificarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Camera Deputaţilor este for decizional în privinţa acestei propuneri legislative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici