Amenzi de peste 118.000 de lei, după protestul AUR de la Palatul Parlamentului

  • Jandarmii din Bucureşti au actualizat bilanţul amenzilor date după protestul AUR de la Palatul Parlamentului, din 10 mai.
  • De asemenea, anunţă că a dat 4 amenzi după ce Ludovic Orban a fost agresat de către protestatarii AUR.
376 afișări
Imaginea articolului Amenzi de peste 118.000 de lei, după protestul AUR de la Palatul Parlamentului

În legătură cu adunările publice din zona Palatului Parlamentului, din data de 10.05.2023, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă că, pe lângă amenzile anterioare, a mai dat 30 de sancţiuni în valoare totală de 38.000 de lei.

Au fost date 117 amenzi în valoare totală de 118.500 de lei.

În cazul agresării lui Ludovic Orban, au fost identificaţi 4 contravenienţi şi s-au dat 4 amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

„În cazul celui de-al doilea parlamentar, au fost identificaţi 4 contravenienţi, pentru aceştia fiind aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.500 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare şi ale Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare”, informează Jandarmeria.

​Fostul premier Ludovic Orban spunea că a fost agresat şi scuipat de manifestanţi ai AUR când mergea către intrarea de la Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici