Americanii au paraşutat în Gaza zeci de mii de pachete cu mâncare şi cu sticle de apă

Forţele aeriene ale Statelor Unite ale Americii au aruncat sâmbătă numeroase pachete cu ajutor umanitar în Fâşia Gaza.

468 afișări
Imaginea articolului Americanii au paraşutat în Gaza zeci de mii de pachete cu mâncare şi cu sticle de apă

Americanii au paraşutat în Gaza zeci de mii de pachete cu mâncare şi cu sticle de apă

Americanii au efectuat sâmbătă o nouă misiune în nordul Fâşiei Gaza, a anunţat Comandamentul Central al SUA, potrivit CNN.

Proviziile paraşutate au cuprins peste 41.400 de mese şi 23.000 de sticle de apă, a explicat CENTCOM.

Varianta a fost aleasă deoarece convoaiele terestre cu ajutoare ajung foarte greu în Gaza. Americanii şi europenii pregătesc şi un coridor maritim în Marea Mediterană pentru alocarea de ajutor palestinienilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
gaza,
mâncare,
paraşute

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici