Americanii tună şi fulgeră: Putin este un dictator şi un criminal

„Putin este un dictator şi un criminal şi trebuie învins”, a declarat de fostul vicepreşedinte Mike Pence, în prima dezbatere a candidaţilor republicani la alegerile prezidenţiale din 2024, ca răspuns la o întrebare privind sprijinul SUA pentru Ucraina.

998 afișări
Imaginea articolului Americanii tună şi fulgeră: Putin este un dictator şi un criminal

Mike Pence

„Dacă, după ce Ucraina, Rusia va ataca un partener NATO, trupele noastre vor trebui să meargă la luptă. Prefer să le ofer ucrainenilor ajutorul de care au nevoie pentru a-şi lupta”, a subliniat el.

Nikki Haley l-a acuzat şi pe liderul de la Kremlin că este „un criminal”.

„Astăzi l-a ucis pe Prigojin, când eram la ONU, ambasadorul Rusiei a murit”, a spus candidatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici