Angajată a unei case de schimb valutar atacată la Mihail Kogălniceanu

O angajată a unei case de schimb valutar din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu a fost atacată, joi noapte, de două persoane necunoscute, care i-au furat geanta cu bunuri personale, crezând că aceasta transporta în ea încasările de peste zi.

34 afișări
Imaginea articolului Angajată a unei case de schimb valutar atacată la Mihail Kogălniceanu

Angajată a unei case de schimb valutar atacată la Mihail Kogălniceanu (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei din Mihail Kogălniceanu, inspectorul Laurenţiu Carp, doi bărbaţi au atacat-o, joi noapte, pe angajata casei de schimb valutar după ce aceasta a închis agenţia şi se îndrepta spre casă. Ei au lovit-o pe femeie cu un băţ în faţă şi i-au smuls de pe umăr poşeta în care credeau că aceasta transporta încasările de peste zi, după care au fugit. Hoţii s-au ales însă doar cu suma de 14 lei, cât avea victima în geantă.

Femeia a fost văzută în stradă de către trecători, care au alertat autorităţile prin Serviciul 112. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi a fost internată cu fractură de piramidă nazală, dar starea sa este stabilă.

Poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi în acest caz, iar două persoane, doi tineri din comună, au fost deja reţinute pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici