Mai mulţi angajaţi asiatici ai unei firme de construcţii din Galaţi au fost depistaţi cu coronavirus. „Avem lucrări în mai multe judeţe”

  • Un focar de coronavirus a apărut într-un campus din Brăila în care locuiesc muncitori din Pakistan, angajaţi ai unei firme din Galaţi.
  • Opt asiatici au fost internaţi la spital.
  • 93 de persoane sunt izolate în campus.
3149 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi angajaţi asiatici ai unei firme de construcţii din Galaţi au fost depistaţi cu coronavirus. „Avem lucrări în mai multe judeţe”

Mai mulţi angajaţi asiatici ai unei firme de construcţii cu lucrări în mai multe judeţe au fost depistaţi cu coronavirus

Primele cazuri de infectare cu coronavirus din campusul aflat în localitatea brăileană Vădeni au fost confirmate luni. Opt muncitori din Pakistan s-au infectat cu noul virus şi au fost internaţi la Spitalul Judeţean din Brăila. Ei sunt angajaţi ai unei firme de construcţii din Galaţi. Direcţia de Sănătate Publică Brăila a decis să izoleze campusul, în care se mai află încă 93 de muncitori.

„Sunt opt muncitori, cazurile sunt confirmate. La Spitalul Judeţean din Brăila au fost făcute testele. Se face anchetă epidemiologică, iar 93 de persoane au fost izolate în campus. Muncitorii sunt angajaţii unei firme din Galaţi, campusul se află între oraşele Galaţi şi Brăila, pe teritoriul judeţului Brăila. Ei muncesc unde-i trimite firma. Această firmă are lucrări în mai multe judeţe”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, prefectul judeţului Brăila, Cătălin Boboc.

Campusul este supravegheat de maşini de poliţie şi jandarmerie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici