Angajaţii HoReCa te vor aştepta mâine la terase cu pancarte în loc de băuturi

  • Angajaţii restaurantelor şi cafenelelor vor protesta mâine la locul de muncă
  • Protestul va dura între 17:00 şi 18:00
  • Vei vedea în faţa cafenelelor mesaje precum „Vă pasă de cei 400.000 de angajaţi?”
1227 afișări
Imaginea articolului Angajaţii HoReCa te vor aştepta mâine la terase cu pancarte în loc de băuturi

Angajaţii HoReCa te vor aştepta mâine la terase cu pancarte în loc de băuturi

Angajaţii din HoReCa vor protesta în faţa restaurantelor şi cafenelelor mâine, între orele 17:00 şi 18:00. Ultima comandă va fi luată la ora 17:00, iar dacă atunci te afli deja la masă vei putea să mănânci liniştit cât angajaţii se vor afişa la intrare cu pancarte pe care îşi vor scrie nemulţumirile. Vei vedea pe pancartele protestatarilor mesaje adresate autorităţilor precum „Vă pasă de ce 400.000 de angajaţi?” sau „Vă pasă de familiile celor 400.000 de angajaţi?”. În prezent, 40% dintre operatorii HoReCa şi-au închis locaţiile. Cifra de afaceri a întregului sector a scăzut cu 70% faţă de anul trecut.

Dragoş Petrescu, fondator City Grill şi preşedinte HORA: Angajaţii vor ieşi afară cu scaunele, în faţa restaurantelor, cafenelelor. Ne nemulţumeşte ca nu se respectă conduita europeană şi se blochează activitatea unui sector fără niciun fel de explicaţie. Nu există nicio dovadă că se propagă virusul mai repede decât în alte domenii de activitate evident mai periculoase cum ar fi activitatea bisericilor, mijloacele de transport în comun, aeroporturile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici