Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România - o experienţă plină de bucurie pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România (P)

Cu ocazia aniversării a peste 25 de ani de momente dulci în România, Dr. Oetker a găzduit, în data de 26 iunie, un eveniment special în cadrul căruia a primit peste 120 de copii şi însoţitori din cadrul organizaţiei SOS Satele Copiilor România. Această întâlnire a avut loc la fabrica Dr. Oetker din Curtea de Argeş.

131 afișări
Imaginea articolului Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România - o experienţă plină de bucurie pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România (P)

(P) Aniversarea de 25 de ani a Dr. Oetker România - o experienţă plină de bucurie pentru copiii din cadrul SOS Satele Copiilor România

Copiii şi însoţitorii din cadrul programelor SOS Satele Copiilor au sosit la Curtea de Argeş în două grupuri, unul din Bucureşti şi Teleorman şi celălalt din Sibiu-Cisnădie. Programul a inclus o vizită în fabrică, unde copiii au avut ocazia să descopere şi să înţeleagă procesul de fabricaţie al produselor Dr. Oetker, de la amestecarea şi dozarea ingredientelor şi până la procesul de ambalare şi pregătire pentru livrarea acestora în magazine. Pe lângă vizită, copiii au avut parte şi de o scurtă prezentare a istoriei  Dr. Oetker în România şi au putut savura câteva dintre produsele companiei.


Parteneriatul cu SOS Satele Copiilor, iniţiat ca un program pe termen lung, a presupus, încă de la început, o implicare deosebită a companiei Dr. Oetker. În cadrul parteneriatului, Dr. Oetker se implică în programe dedicate promovării unei vieţi normale, fără griji, şi acordă o atenţie deosebită sprijinirii proiectelor SOS Satele Copiilor şi a celor peste 1000 de copii din programele lor, dorind să ofere bucuria unei familii normale, unite în jurul bunătăţilor de pe masă, în special în perioadele de sărbătoare.

”Sărbătorim 25 de ani de Dr. Oetker în România, plini de bucurii şi momente dulci. Ne-am dorit să avem alături de noi, la această aniversare, copiii din programele SOS Satele Copiilor, care, acum că a sosit vacanta, ne-au vizitat în fabrica de la Curtea de Argeş. Au avut parte de un tur al fabricii, de o prezentare despre istoria Dr. Oetker în România, şi, bine-înţeles, de bunătăţile pregătite de colegele noastre din bucătăria Dr. Oetker. Suntem bucuroşi că, de peste 10 ani, Dr. Oetker se implică în programe dedicate promovării unei vieţi normale, lipsite de griji şi acordă o atenţie deosebită sprijinirii proiectelor SOS Satele Copiilor.” Ioana Iacobescu, Marketing Manager Dr. Oetker România.

”Suntem recunoscători pentru tot sprijinul pe care îl primim din partea Dr. Oetker, vechii si bunii noştri prieteni. De peste 10 ani, sunt alături de noi în momentele importante, susţin integral cheltuielile unei case de tip familial din Bucureşti şi se implică constant pentru copiii din programele SOS. Vizita organizată în fabrica Dr. Oetker a fost o experienţă inedită pentru cei peste 100 de copii din programele Sibiu, Bucureşti şi Teleorman. S-au bucurat de timpul petrecut împreună şi de tot ceea ce au văzut şi învăţat. Pentru mulţi dintre aceştia, excursiile cum a fost cea la Dr. Oetker sunt ocazii unice de a ieşi din propriile comunităţi. Vă mulţumim pentru oportunitate, pentru o zi încărcată de amintiri şi pentru că le faceţi copiilor vacanţa mai frumoasă.” Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România
Cu o tradiţie de peste 130 de ani pe plan internaţional, Dr. Oetker aduce oamenii împreună pentru a crea şi a împărtăşi momente cu adevărat importante. De peste 25 de ani, Dr. Oetker a adus în România produse de calitate superioară şi a dezvoltat parteneriate care exprimă bucuria de a fi acasă şi de a oferi celor dragi tot ce este mai bun. Povestea a început în 1998, când pasiunea pentru lucrul bine făcut a adus împreună două companii de prestigiu la Domneşti, Argeş: Regal Corporation şi Dr. Oetker. Această fuziune a marcat începutul unei călătorii extraordinare în peisajul culinar românesc. Din 2002 activităţile de producţie şi inovaţie s-au mutat în fabrica modernă din Curtea de Argeş.

Despre SOS Satele Copiilor România

De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părintească şi îi susţine şi protejează pe cei care riscă să o piardă. La nivel naţional, SOS Satele Copiilor derulează programe de îngrijire alternativă a copiilor, de întărire a familiei şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc. Asociaţia SOS Satele Copiilor România este considerată un model de bună practică în protecţia copilului şi se numără printre iniţiatorii modelului caselor de tip familial în România, al centrelor de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi din comunităţi.

Despre Dr. Oetker România

Dr. Oetker România face parte din grupul internaţional Dr. Oetker, unul dintre cei mai importanţi producători de produse alimentare la nivel global. Prezentă în peste 40 de ţări, compania este recunoscută pentru calitatea superioară a produselor sale şi pentru angajamentul său faţă de inovaţie şi satisfacţia clienţilor. De 25 de ani, prin inovaţie constantă şi preocupare pentru calitate, Dr. Oetker România continuă să fie un partener de încredere în fiecare bucătărie, aducând în casele românilor momente autentice şi savuroase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici