Anna Sorokin, falsa moştenitoare care a inspirat serialul Netflix, a fost extrădată în Germania. Ce „vitejii” a făcut fiica unui camionagiu din Moscova

Potrivit Departamentului de Justiţie din New York, fraudele sale valorează aproximativ 275.000 de dolari.

8723 afișări
Imaginea articolului Anna Sorokin, falsa moştenitoare care a inspirat serialul Netflix, a fost extrădată în Germania. Ce „vitejii” a făcut fiica unui camionagiu din Moscova

Falsa moştenitoare Anna „Delvey” Sorokin, care a fost condamnată la închisoare în 2019 pentru că a înşelat sute de mii de dolari de la hoteluri, bănci şi prieteni şi care a inspirat serialul de succes Netflix, „Inventing Anna”, ar fi fost extrădata luni în Germania, potrivit către mass-media din SUA. Cetăţean ruso-german în vârstă de 31 de ani, Anna a reuşit în 2016 şi în 2017 să înşele elitele din New York, dându-se drept o moştenitoare bogată, când, în realitate, era fiica unui şofer de camion din suburbiile Moscovei.

Sorokin, care şi-a comis escrocherii sub numele fals „Anna Delvey”, s-ar fi îmbarcat luni într-un zbor către Frankfurt, după ce a fost eliberată dintr-un centru de detenţie din statul New York, a raportat New York Post. Sorokin a fost condamnat la o pedeapsă de închisoare între 4 şi 12 ani, dar a fost eliberată în februarie 2021 pentru bună purtare, pentru a fi arestată din nou, luna următoare.

Capabilă de minciuni inteligente

Capabilă să spună minciuni inteligente între noiembrie 2016 şi august 2017, a călătorit gratuit într-un jet privat, a trăit pe credit în hoteluri din Manhattan, fără să plătească niciodată nimic, potrivit Departamentului de Justiţie din New York, care a estimat fraudele sale la aproximativ 275.000 USD.

Sorokin, care a sosit la New York în 2013, a râvnit la un împrumut de 22 de milioane de dolari, pentru a lansa o galerie de artă exclusivă, precum un club din Manhattan. Povestea sa incredibilă a sedus-o pe producătorul de televiziune Shonda Rhimes („Grey’s Anatomy”, „Scandal”) şi a devenit o mini-seria Netflix „Inventing Anna”, având în rolul principal pe uluitoare Julia Garner.

Potrivit presei, Sorokin a primit 320.000 de dolari de la gigantul de streaming, ceea ce abia ar fi fost suficient pentru a-şi plăti datoriile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici