Antrenorul echipei naţionale masculine de baschet cadeţi Under 15 din Ungaria, găsit mort în Capitală

Managerul tehnic al echipei naţionale masculine de baschet de cadeţi Under 15 din Ungaria, Levente Zentai, a fost găsit mort, marţi, în camera unui hotel din sectorul 3 al Capitalei, la faţa locului fiind trimisă o echipă de la Morţi Suspecte, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

245 afișări
Imaginea articolului Antrenorul echipei naţionale masculine de baschet cadeţi Under 15 din Ungaria, găsit mort în Capitală

Antrenorul echipei naţionale masculine de baschet cadeţi Under 15 din Ungaria, găsit mort în Capitală

Bărbatul în vârstă de 51 de ani se afla cazat la hotelul Rin Grand din Bucureşti, acesta fiind găsit mort în camera închiriată.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că Levente Zentai se mai află cu o persoană în cameră, nefiind identificate urme de violenţă pe corp şi nici semne de intrare prin efracţie.

La faţa locului a fost trimisă o echipă de criminalişti de la Serviciul Morţi Suspecte care, la ora transmiterii aceste ştiri, efectuează cercetarea.

Cadavrul antrenorului maghiar urmează să fie ridicat pentru transportul la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici