Aproape o sută de oameni au murit într-un accident naval în Congo

  • Zeci de oameni au murit într-un accident naval produs în Congo.
  • Autorităţile au demarat o amplă acţiune de căutare şi salvare.
  • De asemenea, preşedintele ţării africane a solicitat o anchetă amănunţită.
Urmărește
130 afișări
Imaginea articolului Aproape o sută de oameni au murit într-un accident naval în Congo

Aproape o sută de oameni au murit într-un accident naval în Congo

Preşedintele Republicii Democratice Congo, Felix Tshisekedi, a anunţat că peste 80 de persoane au murit într-un accident pe râul Kwa din provincia Mai-Ndombe, potrivit Reuters.

„Preşedintele Republicii cere o anchetă asupra adevăratelor cauze ale acestui incident nefericit, pentru a preveni ca un astfel de dezastru să se repete pe viitor”, a spus preşedintele pe platforma X.

Accidentele navale sunt frecvente în Congo, deoarece navele sunt frecvent încărcate cu mult peste capacitatea lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici