Aproximativ 500 de motociclişti au manifestat prin centrul Capitalei

Cei aproximativ 500 de motociclişti care au traversat Capitala, sâmbătă dimineaţa, într-un marş organizat pentru a atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă în trafic, a ajuns în punctul final al traseului, Arcul de Triumf.

18 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 500 de motociclişti au manifestat prin centrul Capitalei

Aproximativ 500 de motociclişti au manifestat prin centrul Capitalei

Motocicliştii au plecat în marş în jurul orei 10.15, din Piaţa Constituţiei, pe traseul Piaţa Unirii - Universitate - Piaţa Romană - Piaţa Victoriei - Arcul de Triumf, unde au ajuns în jurul orei 11.00

"Prin aceasta campanie ne dorim să avem mai puţine accidente, numărul motocicliştilor fiind din ce în ce mai mare, iar traficul din ce în ce mai intens. Oamenii nu sunt obişnuiţi cu noi în trafic, sperăm ca de acum înainte să ne observe mai des, să se uite în oglinzi mai des, să se asigure mai des, să existe respect din ambele părţi", a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre membrii Asociaţiei Motocicliştilor din România (AMR), Filip Pitaru.

Manifestarea face parte din campania Asociaţiei Motocicliştilor din România (AMR), "Motocicliştii există în trafic".

Reprezentanţii motocicliştilor au anunţat şi că, tot sâmbătă, vor avea loc marşuri şi în alte 22 de oraţe din ţară, respectiv Timişoara, Cluj, Constanţa, Călăraşi, Drobeta Turnu Severin, Bistriţa, Giurgiu, Braşov, Sibiu, Iaşi, Zalău, Cugir/Alba, Argeş, Hunedoara, Fagăraş, Târgovişte, Oradea, Galaţi, Baia Mare, Câmpina, Buzău.

Campania "Motocicliştii există în trafic" este susţinută şi de persoane publice care circulă pe două roţi, printre care fostul fotbalist Gabi Balint, soliştii Roxana Andronescu şi Dan Bittman, actorii Mugur Mihăescu şi Andrei Duban, directorul de creaţie Bogdan Naumovici şi politicianul Cozmin Guşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici