Arad: Un vânător aflat la braconaj s-a împuşcat mortal în cap

Un vânător din localitatea arădeană Petriş a murit, sâmbătă la prânz, în timp ce se afla la braconaj, din primele cercetări reieşind că s-a împuşcat singur în cap din cauza manevrării greşite a armei.

76 afișări
Imaginea articolului Arad: Un vânător aflat la braconaj s-a împuşcat mortal în cap

Arad: Un vânător aflat la braconaj s-a împuşcat mortal în cap

Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare Petriş, iar victima, de 35 de ani, Daniel Bogdan, era vânător profesionist. Totuşi, conform anchetatorilor, vânătoarea de fazani la care a participat sâmbătă, împreună cu socrul său, nu era autorizată.

"Victima şi socrul se aflau la braconaj şi au împuşcat fazani. Când au plecat cu Dacia Papuc a victimei, din maşină au mai văzut un fazan care zboară şi a coborât rapid să-şi ia puşca şi să tragă. Socrul susţine că tânărul a prins arma de ţeavă şi aceasta s-a descărcat în capul său, murind pe loc", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, procurorul criminalist Cristian Lazăr, care conduce ancheta.

Tânărul care s-a împuşcat era căsătorit şi avea o fată de 11 ani.

Cercetările continuă, anchetatorii urmând să stabilească dacă varianta susţinută de socrul victimei este cea reală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici