Arest preventiv pentru un şofer care ar fi condus beat şi cu dreptul de a şofa suspendat

  • Un bărbat care ar fi urcat la volan beat şi cu dreptul de a conduce suspendat, a fost arestat preventiv.
  • Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.
371 afișări
Imaginea articolului Arest preventiv pentru un şofer care ar fi condus beat şi cu dreptul de a şofa suspendat

Sursa foto: Mediafaxfoto

Iniţial, bărbatul de 45 de ani din Reghin a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, o instanţă a acceptat solicitarea procurorilor privind arestarea preventivă a bărbatului bănuit că ar fi condus în timp ce se afla sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat.

Incidentul s-a produs săptămâna trecută la Reghin.

„La data de 13 aprilie a.c., poliţiştii din Reghin au oprit, pe o stradă din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, de Reghin. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea spitalicească, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei”, au anunţat poliţiştii.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici